Kunt u uw rekening niet meer betalen? Of wilt u beter omgaan met geld? Het is lastig om met geldzorgen of schulden zelf een uitweg te vinden. Maar niets doen zorgt ervoor dat de problemen alleen maar groter worden. Lees meer welke hulp er is.

Stroomopwaarts

Stroomopwaarts kan u op verschillende manieren helpen bij uw (financiële) administratie. Bijvoorbeeld met het betalen van uw schulden, budgetadvies, een gesprek of cursus over beter omgaan met geld.

Schuldhulpmaatje

Een Schuldhulpmaatje kan u helpen en ondersteunen bij het oplossen van uw schulden of geldproblemen.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij Jan Kuijs via 06 - 83 61 32 27, @email.

Humanitas thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie kan u helpen met het maken van een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en uw schulden, het verzamelen van kopieën van de juiste papieren en het controleren en inleveren van de complete map bij de Formulierenbrigade.

Aanmelden bij Humanitas Thuisadministratie kan door contact op te nemen of langs te gaan tijdens de wekelijkse inloopspreekuren bij het ontmoetingscentrum De 5 Molens (Nieuwe Damlaan 818) en het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond (Albardastraat 67).

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rian Tange via 06 - 35 11 77 66 (dinsdag, donderdag en vrijdag (hele dag) en woensdagochtend), @email of gebruik het contactformulier op de website van Humanitas.