Evenement organiseren en hulp nodig?

Heeft u plannen om een evenement te organiseren? Heeft u behoefte aan informatie? Of wilt u weten wat er nodig is voor de aanvraag van een evenementenvergunning of subsidie? Neem dan gerust contact op met onze coördinator evenementen (Ronald Ultee) via telefoonnummer 14010 of het contactformulier.

In Schiedam vinden jaarlijks meer dan 350 evenementen plaats. Van buurtbarbecues, braderieën en wijkfeesten tot grootschalige meerdaagse evenementen zoals het IDDF (International Dutch Distillers Festival). Wilt u weten welke evenementen er op de agenda staan? Kijk dan in de Uitagenda op SDAM.nl. Wilt u zelf een kleinschalig feestje of evenement organiseren? Op deze pagina helpen we u graag verder.

Organiseren van een feestje, activiteit of evenement

Wat leuk dat u een feestje, activiteit of evenement gaat organiseren! Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Kleine feestjes of evenementen hoeft u alleen maar bij ons te melden. Voor grotere evenementen moet u een vergunning aanvragen bij ons. Bij het organiseren van een evenement moet u ook rekening houden met allerlei voorschriften. Daarnaast kunt u ook een subsidie aanvragen bij ons voor uw evenement. Lees meer informatie over het organiseren van een evenement: